Nazovite nas +387 (0)33 210 212 Ferhadija 5/1, 71000 Sarajevo, BiH
Radno vrijeme: Pon - Pet: 09:00 - 18:00 Sub: 09:00 - 14:00

Misija, vrijednost i vizija

Očna poliklinika - Optički Studio

Vrijednost: Da pružimo usluge savremenog znanja iz oftalmlogije i optometrije koje je zasnovano na relevantnim dokazima, kliničkim studijama te decenijama dugom iskustvo iz ove oblasti. Sve ponuđene usluge su vrhunskog kvaliteta i standarda te su potpuno prilagođene željama i potrebama pacijenta za kvalitetnom oftalmološkom i optometrijskom uslugom. Cilj je da pacijent na jednom mjestu obavi svu dijagnostičku i terapijsku uslugu koja može riješiti oftalmološki problem. Svi zaposleni u Poliklinici su vrhunski obučeni profesionalci, koji su usvojili najviši etički kodeks poslovanja i u stanju su da obave i najdelikatnije zadatke zaštite zdravlja očnog aparata pacijenta.

Misija: Misija Poliklinike je da pružimo usluge savremene oftalmološke prakse koja je zasnovana na dobrom empirijskom iskustvu koja je vrhunskog kvaliteta i prati najviši etički kodeks poslovanja u radu sa pacijentima.

Vizija: Želja i odluka Poliklinike je da budemo lider privatnog, ali i javno-privatnog partnerstva u zdravstvu Bosne i Hercegovine. Trudimo se da podignemo kvalitet zdravstvene usluge i zdravstvenog sistema Kantona Sarajevo, Federacije BiH i Bosne i Hercegovine na najviši mogući nivo. Nastojimo stvoriti uslove pružanja zdravstvene usluge u domenu izvrsnosti, kontinuiranim razvojem sistema kontrole kvaliteta i sigurnosti i sistema upravljanja rizikom, kao i da razvijamo i podržavamo inicijativu razvoja novih odnosa u zdravstvu, zdrave odnose javnih i privatnih zdravstvenih ustanova i da aktivno utičemo na kreiranje boljeg poslovnog ambijenta.