Nazovite nas +387 (0)33 210 212 Ferhadija 5/1, 71000 Sarajevo, BiH
Radno vrijeme: Pon - Pet: 09:00 - 18:00 Sub: 09:00 - 14:00

Dr. Sefić

Očna poliklinika - Optički Studio

Očna poliklinika i Optički studio «Dr. Sefić» su dvije odvojene privatne firme, osposobljene da u potpunosti obrade i pruže pomoć oftalmološkom bolesniku. U ordinaciji se vrše pregledi oka i sva dijagnostika, a u operacionoj sali operativni zahvati u lokalnoj anesteziji. U njihovom radu učestvuju članovi porodice Sefić, liječnici. Svaki pacijent se nakon detaljnog oftalmološkog pregleda obskrbljava u Optičkom studiju sa očnim pomagalom (naočale, kontaktne leće), ili se preporuči i uradi operativni zahvat u operacionoj sali..

Operaciona sala se nalazi u okviru prostora od cca 140 m Očna poliklinike i Optičkog studija "Dr.Sefić" u ul. Ferhadija 5/1. Uz operacionu salu postoje prostorije za prijem pacijenata i odmor uposlenika. Operacioni zahvati se rade po dogovoru sa pacijentom i prema predviđenom planu. Pacijenti se nakon operativnog zahavata ne zadržavaju na bolničkom ležanju-liječenju već idu kući nakon jednog sata.

Očna poliklinika i Optički studio «Dr. Sefić»

Sva briga nakon pružene pomoći se preuzima u potpunosti od nas. Običaj je da se za preglede bolesnici najavljuju na telefon, kada se zakaže vrijeme i dan pregleda. Bolesnik se prima na pregled u tačno zakazano vrijeme i pregled traje do pola sata. Hitni slučajevi se mogu primiti i bez prethodne najave.
Zavirite u našu polikliniku/studio
Porodica Sefić


Naš tim

Očni specijalisti
Doc.dr. med Sanja Sefić Kasumović
Titula
"Pozivam vas da predstavite vaše oftalmološke probleme i dopustite da vam svojim stručnim znanjem i višegodišnjim iskustvom u oftalmologiji pomognem da prevaziđete vaš problem sa vidom."
Dr. Aida Kasumović
Titula
"Ja sam član porodice i zaposlenica sam Očne poliklinike „Dr. Sefić“. Završila sam Medicinski fakultet u Sarajevu 2016. godine i želja mi je da se usavršim u oblasti oftalmologije."
Suad Hadžović
Titula
"Ja sam med. tehničar i dipl. optičar. Moja dužnost je da vaše probleme sa naočalima i optikom brzo, stručno i efikasno otklonim."
Meliha Poturković
Titula
"Moja obaveza, kao medicinske sestre, je da vas pripremim kao pacijenta za operativne procedure u Očnoj poliklinici „ Dr. Sefić“ i da vodim brigu da što jednostavnije i bezbolnije prebrodite svoje oftalmološke probleme.".
Ajla Šeho
Titula
"Po zanimanju sam medicinska sestra. Moja dužnost u Očnoj poliklinici „Dr.Sefić“ je da vas ljubazno primim i pripremim za oftalmološki pregled."

Saradnici